Biztos, hogy ismerősi körödben akad ilyen arc, vagy láttál már ilyen tuningverdát eldörögni az utcákon, aminek a farán ott szerepel a márka magas teljesítményű modelljeit megkülönböztető jelzés. S4-esnek álcázott Audi, M-es logó a BMW farán, AMG felirat a Mercedes csomagtartón ferdén, jól ismert GT-R betűkombináció egy ismeretlen Nissanon. 

Ezt csak azok nyelik be, akik egyáltalán nem foglalkoznak az autókkal, tehát nem is igazán érdekli őket. Lehetne bármilyen szám, vagy betűkombináció, ha hitelesen adják elő, hogy ez a legerősebb, leggyorsabb, ők elhiszik. Autóbuzi körökben pedig másodpercek alatt lehull a lepel, a kisebb féktárcsa, a kipufogók, a hang, a belső jellegzetességek, vagy egyáltalán az erő hiánya árulkodó. 
Nem célom a fikázás, csak a motivációt keresem a jelenség mögött. Csajozási faktor? Magabiztos célkitűzés, miszerint amit sokat emlegetünk, akarunk, az valósággá válik? Bárhogy is, ha a cél az autórajongók kíváncsiságának felcsigázása, akkor jobb eltüntetni minden jelölést. Az ismeretlen mindig érdekesebb.