Pár napja olvashattátok a Vezess.hu-n, hogy az amerikai rapper, Lil Wayne nem aprózza el, ha méregdrága ajándékokkal kell kimutatni a szülői szeretetet: a 16. születésnapját ünneplő lánya egy vadonatúj BMW X4-est és egy Ferrari 599 GTO-t kapott ajándékba. Nagy nehezen túltettük magunkat a kérdésen, hogy mi szüksége van a kamaszlánynak egy 6,0 literes, V12-es 670 lóerős Ferrarira, de most újabb elmebeteg ajándékra bukkantunk.
A brit Atom Model Cars 2011-ben kezdett el elektromos autókat készíteni gyerekek számára, amivel nincs is gond, sőt ha tehetném, talán én is vennék ilyet a kölyköknek, de az aranyozott modell, amit pár hete mutattak be, már kiveri a biztosítékot -mi szüksége van egy kisiskolás lurkónak 30 000 fontos, aranyozott játékautóra? – átszámítva 11,6 millió forint.
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 1
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 23
A méregdrága villanyautót 48 voltos akkumulátor hajtja, ami állítólag 2 napig is kibírja töltés nélkül, ha a gyerek nem dundizza, végsebessége pedig 25 km/óra. A verda LED-es fényszórókat, dudát, bőrkárpitot, személyre szabható rendszámot és Swarovski kristállyal díszített felniket kapott. Az aranyba mártott játékszer jelenleg a cég londoni üzletében várja új gazdáját.
Íme néhány kép az alapváltozatról, különböző fényezésekkel, amik szerintem még jobban is néznek ki, mint a fenti giccshalmaz.
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 24
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 25
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 26
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 27
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 28
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 29
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 30
Ezt vedd a gyereknek karácsonyra, ha meg bírod fizetni 31