680 milliós levélnehezék
680 milliós levélnehezék

Bugatti aranyból. Tényleg!

Bugatti aranyból. Tényleg!

680 milliós levélnehezék
Ennyi pénzért minőségi munkát kapunk, élethű az aranymodell.
Fotó megosztása:
Van az a szintű gazdagság, amikor a dollárral kitömött agy egyszerűen képtelen felfogni a tárgyak használati értékét. Az árcédulákon nem számok, hanem ákombákom karakterek állnak, “Megveheted!” feliratot formálva.

Így vesz valaki Bugatti Veyron-t. Vagy milliárdokért veterán Ferrarit. Dísznek a nappali falára egy méregdrága Lamborghinit. Ezek az emberek képesek bármire ami ritka és kéjes örömmel megszerezhető, rátenni a mancsukat. Így lehet piaca egy Bugatti Veyron modellautónak.

Bugatti aranyból. Tényleg! 7

Egy olyan 1:18 méretű miniatűrnek, ami 24 karátos aranyból készült, és 7,2 karátos gyémánttal van körbeszórva gazdagon. Ilyet még Rejtő Jenő sem álmodott, de talán ő is leszédült volna az írógép elől, ha meglátja az árcédulát. 680 millió forint! Igaz három darab készül a szinte hét kilós kis szobrokból, működő kormányművel, nyitható ajtókkal, tehát ennyit ér az exkluzivitás. A vicc az egészben, hogy ekkora összegért, már saját igazi fém és olaj szupersportautónk lehet, de mint fentebb írtam, a z ár lehetne egy milliárd, vagy kettő, akik ezt megveszik, azoknak nem léteznek számok.