Tapasztalataink szerint az, ahogy itthon a sebességmérés működik, nem mindig a közlekedésbiztonság javítását szolgálja. A radarozás helyszínei és a legveszélyesebb útvonalak között nem találtunk átfedést. Még rosszabb, hogy az objektív felelősség pont a felelősség megcsúfolása. Nem több a gyorshajtókra kivetett adónál, amelynek egészen addig nincs visszatartó ereje, amíg az üzembentartó rászánja a pénzt az automatikusan érkező csekkekre. Mert a veszélyes helyen veszélyes tempóval hajtó vezetők kilétére többnyire nem derül fény.

Nem lehet túl jó így rendőrnek lenni és parancsra végezni a közutálatnak örvendő pénzbevasalást, amit a kormányok évről beterveznek a költségvetésbe. Ebben a sajátságos helyzetben tíz tippel kívánunk segíteni Olvasóinknak, hogy elkerüljék a gyorshajtási bírságokat.

Cikkünkben tippeket adunk, hogy minél kevesebb gyorshajtási bírság érkezzen a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságtól
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 25
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 26
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 27
Tippek gyorshajtási bírságok ellen 28 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 29 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 30 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 31 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 32 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 33 Tippek gyorshajtási bírságok ellen 34