A Versace Eros Flame az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illata, aki nem tagadja le az érzéseit.

A Versace férfi párhuzamosan érzékeli a jelen érzelmeit és az igazi szeretet örök illatának aromáját, aki a hiányosságait inkább erővé alakítja át, sodródva a való világból egy mitológiai világegyetembe, a hősök otthonába.

Versace Eros Flame (X) 1

Az üveg

A Versace Eros Flame tüzesen piros, görög motívumokkal ellátott férfias üvege egyértelműen felidézi a szeretet iránti szenvedélyt. A Versace ikonikus szimbóluma, a medúzafej megtalálható az arannyal bevont kupak tetején, ékszerként ékesítve az üveget.

Az illat

A Versace Eros Flame citrusos-ámbrás-fás illatjegyeit az erős kontrasztok határozzák meg, melyben egymást gazdagítják, kiegészítik a legnemesebb és legelegánsabb összetevők. Fejjegyében megtalálhatóak az olasz citrusok és a madagaszkári feketebors egy csipetnyi vad rozmaringgal, szívjegyében az összhangot a borsfa, a pacsuli és a haiti vetiver hármasa adja, végül a tonkabab és a vanília édessége koronázza meg az illatot.

A kampány

Az új Versace Eros Flame reklámfilmje megtestesíti Canova ikonikus Ámor és Psyché nevű szobrát.  Ez a kampány ennek a mitológiai szerelmespárnak a történetét örökíti meg, kifejezve ezzel a röpke pillanat alatt kialakuló szerelmet, mely egy szempillantás alatt a múltba vész.

Kapcsolódó címkék: férfiak