Korábban csak hozzávetőlegesen sejthettük, mire képes a Bentley első nagy teljesítményű plug-in hibrid hajtáslánca, most azonban itt vannak az első sarokszámok: a hálózatról tölthető egység összteljesítménye 782 lóerő, nyomatéki csúcsa 1000 Nm. Az akkumulátor kapacitását egyelőre nem tudjuk, de a tisztán elektromos hatótávolság eléri a 80 kilométert.

Minden eddiginél erősebb Bentley érkezik 1

A nagyfeszültségű hajtáslánc modern segédrendszerek beépítését támogatja: lesz nyomatékvektor-szabályozású aktív összkerékhajtás, elektronikus részlegesen önzáró differenciálmű, 48V-os aktív kanyarstabilizátor, és adaptív lengéscsillapítók.

Megújult a dizájn is. A kedvcsinálóként közzétett két fotón álcafólia mögött látható az autó, de szerencsére a kontúrokat gondosan lekövették a takaró elemekkel, így könnyen azonosítható, hogy a dizájn egészen közel áll a Bacalar stílusához, viszont keveset örökölt a Baturtól. Nem lennénk meglepve, ha a két limitált kiadású modell fogadtatásának elemzése után döntötték volna el, melyik irányba indulnak tovább a nagyszériás Continental GT-vel.

Minden eddiginél erősebb Bentley érkezik 11

A szériaverzió világpremierjére idén júniusban kerül sor.