1998-ban kezdték forgalmazni az Audi TT első generációját. A mostani, harmadik széria pályafutása végéhez közelítik, így az Audi készített belőle egy utolsó, különleges sorozatot.

A Final Edition számos fekete külső stíluselemmel (Audi-karikák, márkajelzések, külső tükrök, kipufogóvégek és hátsó szárny) gyászolja az Audi TT elmúlását. A roadster modell esetében a bukókeret és a szélfogó is fekete színű, míg a kupé sötétített ablaküvegeket kap.

Limitált kiadással búcsúzik az Audi ikonikus kupéja 1

Az autó piros, fehér vagy szürke színben kérhető. A TT matt szürke, ötküllős keréktárcsákat, a TT S fényes fekete, hétküllős felniket villant. A féknyergek pirosak.

Az ajtókönyöklők, a behúzók és a középkonzoli díszsáv mind bőrözött. A kormánykerék Alcantara-borítását piros öltések díszítik; ugyanez a kivitel üléskárpitként is kérhető. A kormány középállását piros sáv jelzi. Szintén pirosak az ülések, a légbeömlők és a középkonzol betétei.

Limitált kiadással búcsúzik az Audi ikonikus kupéja 9

Belső

A Final Edition ezen felül magas szintű infotainment-felszereltséget és Bang & Olufsen audiorendszert kínál. A búcsúverzió elérhetősége piaconként változó.