Két új hajtáslánccal bővíti az F-Pace portfólióját a Jaguar. Az F-PACE 400 Sport 3,0 literes, soros hathengeres benzinmotorja 400 lóerőt és 550 Nm-t ad le, az autó álló helyzetből 5,4 mp alatt éri el a 100 km/óra sebességet, végsebessége 250 km/óra. Az F-PACE 300 Sport szintén háromliteres és soros hathengeres, de gázolajjal üzemel: legnagyobb teljesítménye 300 lóerő, maximális forgatónyomatéka 650 Nm. A végsebesség 230 km/óra, a 0-100 km/óra gyorsulást 6,4 másodperc alatt teljesíti.

Okosabb lett a Jaguar nagy szabadidőjárműve 1

Mindkét motort 48 V-os mild hibrid rendszer segíti, a villanymotor alapvetően a belső égésű motor indítására, illetve a mozgási energia elektromossá történő átalakítására szolgál, de a hajtásba is besegítenek; így a dízelmotor a szabványos mérések szerint mindössze 7,4 litert fogyaszt 100 kilométeren.

Okosabb lett a Jaguar nagy szabadidőjárműve 13

Az összes F-Pace megkapja az Amazon Alexa digitális asszisztenst. Ez lehetővé teszi a navigációs rendszer, a médialejátszó, valamint a telefonhívások és szöveges üzenetek hangvezérelt kezelését, az időjárási információk és a hírek lekérését, valamint a háztartás okoskészülékeinek távvezérlését. Az USA-beli és nagy-britanniai piacokon emellett fordítva is működik a rendszer, azaz az otthoni Alexa-terminálról lekérdezhetjük autónk adatait.

a videó a hirdetés után indul