Negyvenedik születésnapját ünnepli a Fiat Panda, és ennek örömére bemutatták a 2011 óta kínált harmadik generáció frissített változatát. Megmaradt a kerekded vonalakkal feldobott, de alapvetően doboz jellegű kisautó, csak átrajzolták a lökhárítókat és LED-ek kerültek a fényszórókba (de csak menetfényként). Oldalról a frissebb 16 colos felnik mutatják a modellfrissítést, hátul pedig új rajzolatú lámpák kerültek a Pandára.

Nagyon picikét hibrid lett a frissített Fiat Panda 1

Továbbra is elérhető az emelt Cross változat, amiből nem csak elsőkerék-hajtású, hanem összkerekes is van. A Panda Cross elég jellegzetesen terepjárós fazonú a műanyag szélesítésekkel, a kocka forma kiegészítő lámpákkal és a haspáncélutánzattal a két végén. A műszerfalába pedig újrahasznosított faforgács kerül, ami jól látható a körbefutó elemen. Az igazi újdonság viszont az Apple CarPlay és Android Auto funkciókkal rendelkező 7 colos érintőképernyő.

Nagyon picikét hibrid lett a frissített Fiat Panda 25

Mild hybrid hajtásra váltott a Panda is, amiben 1,0 literes, háromhengeres FireFly motor mellé csatlakozik az indítógenerátor és a 3,6 kilowattos lítiumion akksi. A teljesítménye 70 lóerő 6000-es fordulaton és 92 Nm nyomatéka van. A motorhoz hatgangos kézi váltó csatlakozik.

Nagyon picikét hibrid lett a frissített Fiat Panda 26