A 2020. modellévre megújult az Alfa két csúcsmodellje: az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio és a Stelvio Quadrifoglio. A motorteljesítmény nem változott, a 2,9 literes V6-os turbómotor továbbra is 510 lóerős, 600 Nm nyomatékú, továbbra is csak a Stelvio kínál összkerékhajtást, és a DNS Pro üzemmód-szabályozó rendszer beállításai sem módosultak.

Megújultak a legerősebb Alfa Romeók 1

Megújult ezzel szemben az utastérben a középkonzol, a kormánykerék, a nyolcfokozatú automata sebességváltó programválasztó karja, a biztonsági öv pedig a fekete mellett piros és zöld színben is kérhető.

Új funkció a Quadrifoglio multimédia-rendszerének speciális Performance menüje, amely valós időben jeleníti meg a jármű műszaki paramétereit, a nyomatékleadástól a töltőnyomáson át a hőmérsékletekig. Szintén újak a hátsó, LED-es lámpatestek.

Megújultak a legerősebb Alfa Romeók 25

A vezetőtámogató funkciókat is továbbfejlesztették: 2. szintű autonómiára alkalmasak a kocsik, azaz megfelelő körülmények között maguktól fékeznek, gyorsítanak és kanyarodnak, de a vezető nem fordíthatja másra a figyelmét. Ugyancsak új a Montreal-zöld fényezés, amelyet a képeken is láthatunk.

Megújultak a legerősebb Alfa Romeók 26

Kattints ide, ha videón is megnéznéd az Alfa Romeo új izom-zöldségeit.