Visszatért az RS 7, és nem is akárhogyan! Hatszáz lóerővel, folyamatos kontroll alatt tartott menetdinamikával, kiszélesített karosszériával. Erősebb, intelligensebb és előrelátóbb, mint valaha. Rossz hír számára, hogy a konkurencia sem tétlenkedett közben…

Ami rossz hír az Audinak, jó hír nekünk és olvasóinknak. A tesztek boszorkányüstjéből nem tudtunk ugyan minden olyan modellt előhúzni, ami az RS 7 konkurense lehetne, de a legfőbbeket elhoztuk.

Egyik oldalról a BMW M5 közelít – egy régóta és méltán elismert harcosa a kategóriának. A klasszikus vonalvezetés mögött a Competition csomagnak hála 625 lóerő lapul, árképzése pedig erős hasonlóságot mutat az Audiéval. A másik oldalon egy baltával faragott Mercedes, egy kupé formájú limuzin, ami nem mindennapi dolgokat tartogat – például 20 millió forinttal magasabb alapárat. Jobb, ha megjegyezzük a nevét: AMG GT-nek hívják.

Audi, BMW vagy Mercedes – az örök vetélkedés új dimenzióját nyitja meg a brutális luxusautók viadala. Ha érdekel a hármas teszt végkimenetele, a teljes anyagot elolvashatod az Autó Magazin áprilisi számában.

A lapban összehasonlító teszten vizsgáznak az alsó-középkategória és a városi kisautó-szegmens sztárjai és fiatal üdvöskéi, elolvashatod a Bentley Bentayga Speed és a vadonatúj, középmotoros Chevrolet Corvette vezetése során szerzett benyomásokat, és eláruljuk, milyen érzés Lexust vezetni a Bajkál-tó jegén…

Az Autó Magazin áprilisi számát keresd az újságárusoknál, a hipermarketekben és a benzinkutakon, vagy vedd meg digitálisan. Sőt, ha április 26-ig előfizetsz rá, a következő lapszámot már otthonodba visszük! Kedvezményes ajánlatainkért kattints ide!

Három sportszedán 1800 lóerővel 2