A Mol Limo 60 négyzetkilométeren a főváros 10 kerületére – a belváros mellett a forgalmasabb külső kerületekre – terjed ki, az autók parkolásáért a felhasználóknak nem kell fizetniük.

A 300 automata váltós járművel induló flotta 2020-ra a duplájára nő, és a főváros egész területén igénybe lehet venni, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret már jövőre elérheti. Néhány éven belül kivezetik a Mol Limóból a benzines autókat.

Az elektromos járműveket a Mol állomásain gyorsan és kényelmesen fel lehet majd tölteni. A vállalat az egész régióban fejleszti a hálózatot, három éven belül a Fekete-tengerig és az Adriáig 252 új töltőállomással biztosítja az átjárhatóságot az elektromos járművek számára.

Elindult az autós Bubi Budapesten 1

A szolgáltatás webes, vagy mobilalkalmazással történő regisztráció után – 5900 forintos egyszeri díj megfizetését követően – percenként 66 forintért vehető majd igénybe a rendszeres felhasználók számára, 990 forintos havidíj mellett. Alkalmi felhasználók esetében nem lesz havidíj, viszont ők percenként 77 forintért autózhatnak majd. Emellett percenként 15 forintos várakozási díjat is felszámítanak, például, ha valaki megáll bevásárolni és nem akarja, hogy elvigyék az igénybe vett autót.

A 2018 február 25-ig tartó bevezető időszakban azonban a felhasználók percenként 33 forintért használhatják a járműveket, miközben a regisztrációs díjat és a havidíjat a Mol elengedi.