Hatvan perc alatt háromszor szabtak ki egy nőre gyorshajtás miatt bírságot Virginia államban. Kétes dicsőségének jutalma pár napos elzárás és vaskos bírság lesz.

Az bárkivel előfordulhat, hogy nem vesz észre egy traffipaxot, vagy hármat, és nagy sietségében három csekket is útnak indít a rendszerben. A Los Angeles-i Kai Kitchennel azonban nem ez történt: a hölgyet múlt vasárnap háromszor állították meg a Virginia állambeli Pulaski megyében, háromszor figyelmeztették, és háromszor jelentették fel egyetlen óra leforgása alatt – ráadásul kétszer ugyanaz a rendőr.

A hölgyet először reggel hét óra körül csípték nyakon egy autópályán, ahol a megengedett 110 helyett 150-nel tépett. Negyven perccel később ismét belebotlott ugyanabba a rendőrbe, ekkor már 156 km/órát mértek. Ekkor már visszavett a tempóból a fiatal nő, mert amikor reggel nyolckor bemérték, már „csak” 151 km/óra volt a sebessége.

Persze máris sokan hőbörögnek, hogy csak azért tartóztatták le, mert színesbőrű, de erre még a saját ügyvédje is azt mondja, hogy hülyeség. Védencét négy nap elzárásra és ezer dollár bírság megfizetésére kötelezték; még a héten kiengedik, és aztán vélhetően ügyvédje tanácsára csendben lapít majd, és egy ideig nem ül kocsiba.