Egy német autós fórum tagjai dobták be a közösbe azokat a képeket, amelyek állítólag a Mercedes-Benz új zászlóshajóját, az S600-ast ábrázolják. A modelljelzés egyértelműen erre utal, ám ez akár egyszerű photoshopos manipuláció is lehetne – a kétszer két kipufogóvég már árulkodóbb részlet. 

A kizárólag hosszú tengelytávúként forgalmazandó modell műszaki táblázata is napvilágra került. Ennek értelmében a hatliteres, 12 hengeres motor legnagyobb teljesítménye 530 lóerő, maximális forgatónyomatéka 830 Nm. Sebességváltóból ugyanaz a hétfokozatú automata kapcsolódik hozzá, mint a modellszéria többi tagjában. 
Az autó az AMG modelleket megszorító 4,6 mp alatt gyorsul százra (S 63 AMG: 4,4, AS 65 AMG: 4,3 mp), végsebessége 250 km/óra. 
Itt a V12-es Mercedes S-osztály! 1
Itt a V12-es Mercedes S-osztály! 7
Akárcsak közeli rokona, a félelmetes S 65 AMG (630 LE, 1000 Nm), az S600 kizárólag hátsókerék-hajtással lesz elérhető. Ennek köszönhetően viszont az autó megkaphatja a Magic Body Control prediktív lengéscsillapítás-szabályozó rendszert, amely a 4Matic verziókhoz nem jár. 
Hogy a fentieken kívül mire képes a hajszál híján 2,2 tonna saját tömegű behemót, már akár hétfőn kiderülhet.