Melyek a jelenleg kapható legcsodálatosabb, legtakarékosabb, legerősebb, legvonzóbb, egyszóval legjobb autók? 

Erre a nagy kérdésre keres választ az Autó Magazin Ön Autója 2014 szavazása, amelybe most a Vezess.hu is bekapcsolódik. Kattints a linkre, és szavazz kedvenc autódra. 
Tíz kategóriában várjuk válaszodat. Ne lepődj meg, hogy tizenkilenc mezőt látsz: a luxusautók kivételével mindenhol szerveztünk B-listás szavazást is, ahol a méretosztály legkedvezőbb árú típusai közül jelölheted meg a számodra legszimpatikusabbat. Így nem az ár, hanem az értékek dönthetnek.
A legjobbat a végére hagytuk, szó szerint: miután kiválasztottad kedvenc autóidat, add meg személyes adataidat, és ezzel benevezel arra a sorsolásra, amelyen öt darab egyéves Autó Magazin előfizetést sorsolunk ki! 
Fontos: a nevezésre csak a kérdőív kitöltése után nyílik lehetőség!
Ha nem szeretnéd megosztani személyes adataidat, véleményednek akkor is örülünk, hiszen az autó szeretete pont olyan szeretet, mint az emberi: minél többen osztozunk rajta, annál erősebb! 
Kattints a linkre, böngészd át a listákat, fontold meg alaposan – vagy éppen dönts a pillanat hevében -, de mindenképpen szavazz, hogy kiderítsük, melyek Magyarország kedvenc modelljei! 
Jó játékot!