Délelőtt fél tizenegykor, miután végeztünk a munkával, felugrottunk egy kávéra a Vodafone McLaren Mercedes motorhome-jának legfelső emeletére, ahol a Vodafone vendégei tartózkodhattak. Ekkor jött Chris, hogy sikerült elintéznie, hogy feljöjjön hozzánk mind a két pilóta, aláírja nekünk a pólóinkat és a sapkáinkat, valamint képeket készítsen velünk. A Vezess.hu nevében még kérdezhettem is tőlük, ők pedig készségesen válaszoltak.

Hamiltontól azt kérdeztem, tervez-e a jövőben albumot vagy akár csak egy dalt rögzíteni, hisz köztudott, hogy a világbajnok rajong a zenéért, több nemzetközileg elismert rapperrel nagy haverságban van, köztük Chris Brownnal és Kanye Westtel is. Hamilton azt válaszolta, hogy iszonyúan szereti a zenét és tényleg nagy a barátság, az ő munkája az autóversenyzés és csak hobbiszinten foglalkozik zenével. Azonban a barátai videóklipjeiben szívesen szerepel, legutóbb Chris Brown és Ludacris videójában vezetgette a saját Mercedesét.

Hamilton nem fog zenészkedni 1
Hamilton nem fog zenészkedni 7


Jenson Buttont már kicsit hozzánk közelebbi dologról kérdeztem, arról, hogy milyen emlékek fűzik hazánkhoz, és melyik volt a kedvenc pillanata Magyarországon. Elmesélte, hogy nagyon sok minden köti ide, itt debütált, itt szerezte meg élete első győzelmét és a 200. futamán tavaly győzelmet aratott. Ebből a háromból neki az első győzelem volt a legkedvesebb, akkor érte a legnagyobb öröm. Azt is elárulta, hogy imádja Budapestet, gyönyörű és dinamikus városnak tartja, ahol sok helyre el lehet látogatni, és a konyha is első osztályú, legyen az magyar vagy akár olasz is.

A fiúk az interjúk után visszasiettek, hogy készüljenek a futamra. Megpróbáltam őket elcsalni a hivatalos afterpartyra is, de még vasárnap elutazik az egész csapat.