Gördülő nappali
A 2008-as Chrysler Voyager hivatalos bemutatójáig még ugyan kell néhányat aludni, de képeket és néhány részletet már tudunk mutatni az autóról.

A Chrysler csoport várhatóan kisebb módosításokkal több márkajelzéssel is árulja majd a megújult, kisbusznyi egyterűt. Így a Voyager név mellett, Dodge Grand Caravanként is kapható lesz, igaz a korábbinál kisebb lesz a választék, ugyanis mindkét márkából csak hosszabb tengelytávú kivitel készül.

Mivel a nagyobb egyterűk, méretüknél, és funkciójuknál fogva nagyon hasonlítanak egymásra, így a potenciális vásárlók megnyerésére más cseleket kell bevetniük a gyártóknak. Szakértők szerint a vevőket főként a gazdag felszereltséggel, különleges extrákkal lehet igazán megnyerni.

Ennek szellemében tömték meg minden jóval a Chrysler belsejét, jutott bele több DVD lejátszó a hozzájuk tartozó monitorokkal, de a hifiről sem feledkeztek meg a tervezők. Itt az Infinity kilenc hangszórós rendszere mellett döntöttek, amihez külön mélynyomó, valamint 500 wattos erősítő is tartozik.

Újítás, hogy a második üléssort 180 fokkal el lehet fordítani, és a kér üléssor közé asztalt is lehet varázsolni. Így menet közben az utasok akár kártyázhatnak is, amíg elérik úti céljukat.

Ezen felül azért történtek módosítások a motortérben is, így a jövőben már 4,0 literes, V6-os motorral is kapható majd a járgány, ami240 lóerőt teljesít. Ehhez és a kisebb, 3,8-as, V6-oshoz hatfokozatú manuális, míg a 3,3 litereshez négyfokozatú automatikus váltót kínálnak.