Ilyen gyorsan még soha nem fogytak el a jegyek a mogyoródi F1-es futamra: a Hungaroring kedden bejelentette, hogy egyetlen belépőt sem lehet már kapni a versenynapra. A napi jegyek értékesítése péntekre és szombatra hamarosan elkezdődik.

A stratégiai fejlesztési program keretében hamarosan elkezdődik a pálya felújítása. Első lépésként megvalósul az elavult közművek fejlesztése, amely már tényleg elengedhetetlen volt a további üzembiztos működéshez. Ennek keretében az ivóvíz-, a tűzivíz-, a szennyvízhálózat, az erősáramú hálózat fejlesztése, új hálózat kiépítése történik majd, valamint megépül a gyengeáramú alépítmény rendszere.

Ugyancsak az első ütemben megújul a Hungaroring főbejárata, kialakítanak egy, a létesítmény színvonalához méltó ügyfélteret, és a szurkolók nagy örömére a portaépülettel szemben nyílik egy kávézó, amelyben helyet kap a Hungaroring Shop. A két épületet modern és impozáns portál köti majd össze.

Az idei Magyar Nagydíjon vasárnap 100 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen a pályán zajló eseményeket, a négy nap alatt 290 ezren szurkoltak. Akkor áprilisban tehették ki a Hungaroringre a „megtelt” táblát, most ez az időpont előrejött decemberre.