Habár mai világunkban már kevesebbszer választja az ember a Monopolyt, mint társast kikapcsolódáshoz, az ingatlankereskedős játék népszerűsége töretlen. Különféle speciális kiadások sorra jelentek már meg belőle, és az autórajongók is örülhettek már olyannak, ahol épp a Nürburgring vagy Spa-Francorchamps kanyarjait kellett megvásárolni.

Most egy Forma-1-es szettre bukkantunk, mégpedig Max Verstappen webshopjában. A játék ezen kiadása a Red Bull nevével fémjelzett, a csomagolás és a részletek alapján pedig a holland világbajnok, illetve Sergio Perez bőrébe bújva lehetünk a legsikeresebbek. Maguk a szabályok az ilyen különkiadások esetében nemigen térnek el a hagyományos verziótól, a fő különbséget a mezők nevei jelentik: közművek helyett itt rajtbüntetések, városok helyett versenypályák találhatóak többek között.

Saját társasjátékot kaptak Verstappenék 2

Korábban egyébként már a Mercedes Forma-1-es csapatának is volt Monopolyja, de jelenleg az energiaitalos istálló nevéhez köthető a legfrissebb ilyen szett, melyhez 50 euróért (20 ezer forintért) juthatnak hozzá a rajongók.