Első ránézésre egy teljesen átlagos buszt látunk. Sőt, még modern kivitelnek sem mondható, ülései átlagosak, komfortszintje a hazai szolgáltatásokéhoz hasonló. Azonban ezen a járaton nincs hátsó ajtó, helyére egy furcsa kabin került.

Ez egy privát kis fülke, ahova felárért lehet jegyet váltani. Amolyan első osztályról van szó, ahol az utas zárt ajtó mögött, a többiektől elszeparálva pihenhet a kényelmes bőrüléseben. Egy buszon két ilyen kabin található, tehát a helyek száma limitált, de a szolgáltatás nem drága. Mindössze 3300 forintnyi felárat kérnek a speciális elhelyezésért.

Itt a legnagyobb előny a privátszféra, aki például csendben akar dolgozni a laptopján, az nyugodtan elmélyülhet a munkában a kihajtható asztal segítségével. Ha pedig csak a pihenés a cél, akkor a felszerelt képernyőn lehet nézni, mit lát épp a sofőr az útból. 

A szolgáltatás kifejezetten a rövidebb utak kényelmének növelésére szolgál, a hosszabb, 4-500 kilométeres busztúrák esetén még komolyabb, valódi alvókapszulákkal felszerelt buszokkal indulhatnak a Japánban utazók.