Ha még nem lőtted el a szabadnapjaidat a nyári szünetre, van néhány felesleges milliód, és szívesen vezetnél egy új Porschét is, akkor kiváló programot kínálhat neked az autógyártó. A márka már régóta szervez autós túrákat különféle helyszínekre a sarkvidékektől a sivatagokig, ahová csak be kell fizetni néhány milliót, a többit pedig megoldják a szervezők: a résztvevőknek csak vezetni kell és élményeket gyűjteni.

A Porsche Experience kínálata azonban elérhetőbbé vált, a korábbiakhoz képest töredékáron (2490 euró/fő – kb. 1 millió forint) jelentkezhetünk programjaikra a Fekete-erdőbe vagy a Rajna-vidékre. Mindkét helyen háromnapos élmény kínálnak, melyhez első számú társunk a Porsche Taycan Cross Turismo. A Fekete-erdőbe május 17-19. és szeptember 6-8-án lehet így utazni, a Rajna-vidékre május 31-június 2. között.

Kempingszervezőnek áll a Porsche 1

A villanyautó nemcsak a helyváltoztatáshoz kell: a fekete-erdői utakon vagy a német borúton nemcsak a prémiumautózás élményét adja nekünk a kombi, hanem szállásként is funkcionál a tetőn található kétszemélyes sátornak köszönhetően. A 446 literes csomagtartó vélhetően elég lehet a két szabad ég alatti éjszakázáshoz szükséges felszerelésekhez, de azért a Porsche felkínál egy csomagszállító autót is a programhoz.

A luxustáborozásban, melyben legfeljebb 4 autó, azaz 8 fő vehet részt, természetesen szervezett programok is lesznek. A Fekete-erdőben rengeteg hegymászás, drótkötélpálya-használat, SUP- és e-bike-túrák jelentik a kikapcsolódást, míg a Rajna-vidéken a gasztrovonal az erős: bortúrák és -kóstolók váltják egymás némi BBQ-partival színesítve az eseményeket.

Ha valakinek bejönne a Porsche-féle élmény, de az év bármely időszakában szeretné azt átélni, azoknak ajánljuk az alábbi csomagot: