Christian Ruefli-Flury hallgatott a szívére, amikor 1884-ben, szeretett felesége, Pauline 25. születésnapjára elkészítette első zsebóráját. A nő örömmel fogadta és meggyőzte, hogy alapítson saját céget. Ez lett az Edox, mely egyike azon svájci óragyártóknak, melyek családi kézen maradtak. A múlt század közepén leginkább búváróráikkal szereztek maguknak hírnevet, ám azóta képletesen szólva teljesen más vizekre eveztek.

Ez a karóra olyan, mintha áthajtottak volna rajta 1

A márka hosszú ideje támogatja a BMW M Motorsport különféle projektjeit, most pedig előrukkoltak egy közös termékcsaláddal. A Chronorally modellek jókora, 48 mm-es titánházában fehér vagy fekete számlappal, piros és kék részletekkel, valamint kék vagy fekete számlappal, piros és fehér részletekkel találkozhatnak a vevők. A számlapok egy versenyautó műszerfali kezelőszerverére emlékeztetnek és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a fordulatszámmérő, az 1/10-es kronográf és egy ellentétes irányba mozgó, nap- és dátummutató ablak, melynek kialakítása maximális láthatóságot tesz lehetővé.

Ez a karóra olyan, mintha áthajtottak volna rajta 2Ez a karóra olyan, mintha áthajtottak volna rajta 3

Az órákból csak 2000 darab készült, melyeket darabonként bő 600 ezer forintért kínál a gyártó. A motorsportos vonalat erősíti a tartozékként járó második gumiszíj is, amely gumiabroncs-mintázatot kapott. Kis túlzással így olyan az óra, mintha áthajtottak volna rajta autóval.

Ez a karóra olyan, mintha áthajtottak volna rajta 4