A Bach Long (Fehér Sárkány) függőhíd, amely a Moc Chau régió legújabb turistalátványossága, két hegyet köt össze egy 150 méter mély völgy fölött. A helyi idegenforgalmi hivatal kezdeményezni fogja, hogy a Guinness hivatalosan is a világ leghosszabbjaként ismerje el a vietnámi függőhidat. A világ leghosszabb üveg gyalogoshídja címet jelenleg egy 526 méteres, 2020-ban átadott függőhíd viseli a kínai Kuangtung tartományban.

A vietnámi Fehér Sárkány-híd háromrétegű edzett üvegből készült, amelyet a Saint Gobain francia cég gyártott. Az építtetők szerint, még ha egy üvegpanel egyik rétege el is törne, a másik két réteg még mindig képes lenne megtartani öt tonna súlyt.

A gyaloghíd teherbíró képességét úgy ellenőrizték, hogy teher- és személyautókkal hajtottak rá. Egyidejűleg akár 500 ember is tartózkodhat rajta minden gond nélkül. A hatóságok abban reménykednek, hogy az új attrakció még több turistát vonz a fővárostól, Hanoitól 200 kilométerre nyugatra fekvő, festői szépségű hegyvidéki régióba, amely híres teaültetvényeiről, vízeséseiről, denevérbarlangjáról és hegylakó népcsoportjairól.