Elvis Presley, Prince, Dean Martin, Frank Sinatra laktak Beverly Hills ezen a területén a XX. század második felében. Igazi különleges lakónegyed, ahol a pénz mellett a stílus, a patina is tetten érhető. Ezt mutatja a képeken szereplő, 13 milliárd forintnak megfelelő összegért eladó ingatlan is. 

Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 1

Az 576 négyzetméteres villa az 1950-es években épült, 2017-ben újították fel és modernizálták a kor követelményei alapján. A dekorációt valódi, élénk művészeti alkotások teszik ki, mind az öt hálószoba külön stílusú berendezést kapott, de mindben tetten érhető az amerikai popkultúra.

Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 2Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 3Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 4

A hatalmas kertben egzotikus növények sorakoznak, több bonszaifával, de az udvar legnagyobb dobása a feszített víztükrű medence, amiből kitűnő kilátás nyílik Los Angeles városára. A medencén belül pedig kialakítottak egy körbeülhető tűzhelyet is, csobbanás után a lángok mellett lehet száradni. 

Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 5Ehhez a 13 milliárdos birtokhoz illenek az öreg Mercedesek 6

Jelenlegi tulajdonosa egy milliárdos texasi család sarja,  Phillip Sarofim, aki 2017 óta válogatta ide a különféle műtárgyakat, dekorációkat. Csak erre a projektre ellocsolt 5,6 milliárd forintot, és most az egész ingatlantól szeretne megszabadulni 13 milliárdért. Ebbe az árba sajnos a fotókon látható SL 300 nem tartozik bele, pedig még tovább növelné a hely csáberejét.