A Rolling Stones-os Mick Jagger 55 éves kívánsága megvalósult, itt tényleg mindent feketére festettek.

Az angliai Manchester népszerű Northern Quarter negyedében fekvő 92 négyzetméteres lakást egy egykori raktárépületben alakították ki, előbb, 1997-ben az egy évszázada meghatározó art déco stílusban, majd később kapta meg az éjsötét belteret.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Batman imádná ezt a lakást 1
Batman imádná ezt a lakást 2

Batman imádná ezt a lakást

Batman imádná ezt a lakást

Batman imádná ezt a lakást 8
Batman imádná ezt a lakást 9
Batman imádná ezt a lakást 10
Batman imádná ezt a lakást 11
Batman imádná ezt a lakást 12
Fotó megosztása:

A fürdőszoba, a konyha és a nappali mellett két hálószobát kínáló lakásban a falak, a plafon, a padló, az ajtók-ablakok, a bútorok, a konyha berendezése és a vizes blokk burkolata is fekete, kivételt csak az itt-ott felbukkanó aranyszínű dekor, valamint a fürdőben található mosdókagyló, vécécsésze és fürdőkád fehérsége jelent.

„Ilyen lakást nem találni mindennap, főleg nem Manchester központjában. A mind beosztásában, mind dekorációját tekintve egyedi ingatlant a Batman-filmekből megismert Gotham City ihlette. Jól látható, hogy az előző tulajdonos mindenre figyelt a beltér tekintetében. A belvárosban szexi otthont kereső tehetős fiatalok számára erős jelölt lehet” – magyarázta az ingatlanügynök.

Batman imádná ezt a lakást 13

Csak a fürdőszoba fehér elemei lógnak ki (Fotó: ManchesterEveingNews)

A „fekete lyukért” 375 ezer fontot, azaz 167 millió forintot kérnek – ez négyzetméterárban Budapest legdrágább V. kerületi ingatlanjaival van egy szinten.