Hollywood akciófilmjei, horrorjai tele vannak hangos ordítással, üvöltéssel, sikoltással. Tökéletesek a maguk módján, és ez annak köszönhető, hogy erre specializálódott, profi szinkronszínészek az előadók. 

Bármennyire is hihetetlen, a rövid videóban fuldokolva hörgő férfi, Scott Whyte például Tom Hardy helyett üvöltött a Venom című filmben, és még számos hollywoodi alkotásban kölcsönözte a hangját különféle színészeknek.

Nála is komolyabb specialista Ashley Peldon. A 38 éves amerikai művész gyerekszínészként kezdte, de 2008 után a szinkronhangokra specializálódott, azon belül is a női üvöltésekre. Profi sikításaira szüksége van a filmgyártóknak a jelenetektől elvárt, megfelelő hatás eléréséhez. 

A filmek mellett főleg a számítógépes játékokban van szükség a szinkronszínészek munkájára. Egy háborús FPS-ben rengeteg különféle emberi hangot hallunk az érzelmi skála minden végéről, tehát a halálhörgést, egy kemény jobbegyenes hatását és a harci üvöltést is ugyanolyan hitelesen elő kell adniuk, női és férfi hangon egyaránt.