Minden filmben vagy mesében a főgonosznak van egy jellegzetes megjelenése, főhadiszállása vagy járműve, melyek stílusából még anélkül is rájöhetünk arra, hogy melyik oldalt erősíti, mielőtt tetteivel felfedné magát. Ezt a logikát követve kijelenthetjük, hogy Max Verstappen a Forma-1-es főgonosza, a kijelentés alapjául pedig magánrepülője szolgál.

Az élénkpiros jegyekkel díszített matt fekete gép azonban nem volt mindig ilyen vad kinézetű: Verstappen 2020 végén jutott hozzá a géphez, mely előtte a Virgin cégcsoport alapítójáé, Richard Bransoné volt.

Akkoriban nem voltak teljesen nyilvánosak az adásvétel információi. Azóta közelebb kerültünk a megoldáshoz a The Sun nyomozásának köszönhetően: 13 millió dollárért (4,5 milliárd forintért) cserélt gazdát a Falcon-900EX, melynek éves fenntartási költsége további 1 millió dollárra (347 millió forintra) rúg. Aggódnia persze nem kell senkinek: szerződéshosszabbítását követően a holland lett a Forma-1 egyik legjobban fizetett versenyzője évi 50 millió eurós (18,8 milliárd forintos) gázsijával.