A legtöbben a filmvászonról ismerik Mark Wahlberget, pedig a 40 éves színész már az 1990-es évek óta ismert arcnak mondható korábbi zenei karrierje miatt. Bő három évtizedet felölelő pályafutása alatt rengeteg pénzt keresett az amerikai férfi, melyből telt is egy birtokra Los Angeles Beverly Park városrészében.

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 1
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 2

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 22
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 23
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 24
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 25
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 26
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 27
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 28
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 29
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 30
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 31
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 32
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 33
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 34
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 35
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 36
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 37
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 38
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 39
Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 40
Fotó megosztása:

A 2800 négyzetméteres, 12 szobás, kolosszális birtokot Wahlberg és felesége, Rhea Durham építtette 2014-ben. Az Európa legnagyobb kastélyai által ihletett villát Richard Landry, Kalifornia vitathatatlanul leghíresebb, főként gigantikus épületekkel foglalkozó építésze tervezete.

Az óriási kapuk mögé rejtett, kifinomult biztonsági rendszerrel védett birtok egy hatalmas főépületből, külön vendégházból, medence melletti kabinból és a teljes méretű sportpálya melletti kilátópavilonból áll. A 12 szobához összesen 20 fürdő tartozik. A látogatókat lenyűgözheti mind a felhajtó, amely egy magas szökőkúttal díszített füves szigetet vesz körül, mind az otthon kétszintes előcsarnoka, amelyben egy kifinomult dupla lépcső található.

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 41

A mészkőpadló és a folyosók egy pazar nappaliba vezetnek, ahol két kandalló is áll, egy-egy a szoba mindkét oldalán. Még lenyűgözőbb a két emelet magas faburkolatú könyvtár. A napfényes reggelizőterem a birtokra néz, az étkezőt pedig egy kristálycsillár díszíti.

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 42

Egy hollywoodi sztár otthona nem lehetne teljes moziterem nélkül, mely több mint 15 fő befogadására alkalmas. Mindezen felül találni még a birtokon edzőtermet, borospincét kóstolóteremmel, több bárt, szabadtéri gördeszkaparkot, kosár- és golfpályát és golfpálya, valamint egy barlangos medencét vízeséssel.

Újabb hollywoodi válik meg luxusvillájától 43

Mindezért 87,5 millió dollárt, átszámítva 30 milliárd forintot kér a színész – írja a megveszlak.hu. Elsőre sokkoló lehet az ár, de az utóbbi időben több filmcsillagnak és más hírességeknek is sikerült óriási összegeket szakítaniuk egy-egy remek ingatlanüzlettel Los Angelesben.