Az alkoholfogyasztás és a vezetés kizárja egymást, de ettől még az autórajongó is iszogathat, ha már nem ül volán mögé, ha pedig stílusosan szeretné tárolni és/vagy szállítani a sörét, kiváló eszköz lehet egy motorblokkot idéző láda.

A szingapúri GeekDadLaser az Etsyn kínálja V6-os és V8-as kialakítású ládáit, melyekbe a hengerek számától függő italosdoboz, esetleg megfelelő átmérőjű üveg vagy akár pohár fér, sőt van olyan kiadás is, melynek tetején egy nem gurulékony palacknak, például viszkisüvegnek is jut hely.

Ez a V6-os sörrel működik 1

Fotó: Etsy.com/GeekDadLaser

A fából készült hordozó nem pusztán stílusos, hanem környezetbarát is, hiszen miután megvan, nem kell többé műanyag ládákkal, szatyrokkal foglalkozni, évekig kiszolgálhat „a sörrel járó erőforrás”.

Van azért egy kis bibi: az eladó nem kész ládát küldi, csakis az elkészítéséhez szükséges tervrajzokat, utasításokat és képeket digitális formában, melyekkel aztán maga a vásárló gyárthatja le a terméket egy lézervágó segítségével.

Ebbe V8-as blokkba egészen mást pakolhatsz

Az éremnek két oldala van: a termék így nem sérülhet szállítás közben, ahogy a fájlok küldözgetése is ezerszer környezetbarátabb a fizikai kiküldésnél, ugyanakkor kell hozzá barkácsolási hajlam és szerszám, vagy legalább olyan ügyes kezű barát vagy ismerős szaki, aki ingyen vagy jutányos áron elvégzi a munkát.

A fájlpakk ára 24,78 szingapúri dollár, jelenlegi árfolyamon bő 6000 Ft. Neked megérné?

Ez a V6-os sörrel működik 3

Fotó: Etsy.com/GeekDadLaser

És a V8-as grillsütőt láttad már?