Korábban már olvashattatok a Jacob. & Co. Bugatti-féle órájáról nálunk, melyet a földi halandók nagyjából 160 millió forintért vehettek meg. A szerkezet különlegessége a beépített miniatűr W16-os motor, melyhez két apró turbó is csatlakozik, hengerei pedig mozognak.

Ebből kapott most egy speciális változatot Cristiano Ronaldo. A Manchester United futballistája és az Instagram legnépszerűbb embere híresen nagy autórajongó, de a jó órákat sem veti meg. Ezúttal azonban kombinálta a két világot: elment a Jacob & Co. alapítójához, Jacob Arabóhoz, hogy csinálja meg neki ugyanezt az órát, de saját Chironjának stílusában.

Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 2

Így született meg a 21 karátnyi drágakővel telepakolt, 232 fehér gyémántot és 109 fekete zafírt tartalmazó egyedi időmérő eszköz, középen egy CR7 logóval. A pezsgőarany óra összesen 20 mm vastag, átmérője 55 mm. Nyilvános ára természetesen nincs az egyedi órának, melyet az alábbi képeken nézhetsz meg részletesebben.

Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 3Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 4Autójához csináltatott órát Cristiano Ronaldo 5