Jenson Button szinte gondtalan életet él, amióta visszavonult a Forma-1-ből 2016 végén. Itt-ott még versenyzett ugyan, de napjait főként családjának szenteli – épp a napokban házasodott meg a 2009-es világbajnok -, illetve a Radford-projektnek:

Mindemellett, ahogy azt látjuk, akad még ideje, ugyanis új projektbe fogott: saját whiskyvel rukkol elő Button. Mindezt nem egyedül teszi: az italok egyik szakértőjével, George Koutsakis társulva alapítja meg saját márkáját, a Coachbuiltet. A munka dandárját a szakértő végezte, aki Skócia öt híres whiskykészítő régióját bejárva összegyűjtötte az általa legjobbnak vélt ízeket.

Ezek finom kombinációjával jött létre az új ital, melytől azt remélik Buttonék, hogy elhozhatja azt az elismerést a kevert skót whiskyknek, amit jelenleg nemigen kapnak meg.

Az első palackokat már meg is lehet vásárolni a keverékből: a leírás szerint inkább virágosabb, gyümölcsösebb, kissé fűszeres beütésű italból egy 7 decis palack 42 fontba, átszámítva közel 19 ezer forintba kerül.

Button egyébként nem először vág bele némi “italozásba”: tavaly például egy, a nevével fémjelzett sör jelent meg.