Az OLED-et valószínűleg nem kell hosszan bemutatni, hiszen az okostelefonokból és televíziókból már sokan jól ismerik, a legszembetűnőbb előnye egyértelműen a garantáltan lehengerlő képélmény, ugyanakkor a további előnyökről ritkán esik szó. Kevesen tudják például, hogy az organikus fénykibocsátó alkotóelemeknek köszönhetően, természetes módon csökken az OLED panelek káros kékfény kibocsátása, így szemünket is kíméljük a tartalomfogyasztás vagy munka közben. A kékfény hatással van az alvásminőségre is, a pihenés pedig közvetett módon rendkívül sok mindenre hat a szervezetünkben.

Manapság egy laptop sokak számára elengedhetetlen társ a mindennapokban, hiszen nem csak egy kiváló munkaeszköz, hanem egy kompakt és praktikus tartalomfogyasztási felület is, amit a televíziókkal ellentétben bármikor bárhová magunkkal vihetünk. A notebook piacon az ASUS a világon elsők között helyezte a hangsúlyt az OLED kijelzőkre, manapság pedig már szinte mindenki megtalálja a számára árban és tudásban is megfelelő, OLED kijelzős laptopot a hazai boltokban.

Az OLED kijelzős ASUS laptopokkal élmény a tartalomfogyasztás (x) 1

Autós YouTube csatornát, esetleg Instagram oldalt indítanál? Akkor az új ASUS Vivobook OLED és Vivobook Pro OLED modellek között kellene szétnézned, hiszen a 14 és 16 hüvelykes gyönyörű OLED kijelzők mellett ezek a gépek kellő erővel rendelkeznek a képszerkesztéshez és videóvágáshoz, így pedig nem csak fogyasztani, hanem készíteni is élvezet a tartalmakat.

Megihletett a Drive to Survive és komolyabb filmben gondolkodnál vagy csak tervezéssel, mérnöki munkával foglalkozol? A nemrég teljesen megújult ASUS ProArt Studiobook és Studiobook Pro modellek munkaállomás szintű teljesítményre képesek akár Intel Xeon processzorral és NVIDIA Quadro grafikus kártyákkal, miközben gönyörű, 4K-s OLED panelen szerkesztheted a filmed vagy tervezhetsz autóalkatrészeket. Ráadásul az innovációiról híres ASUS mérnökök egy intuitív fizikai vezérlőt is beépítettek a gépbe (ASUS Dial), hogy még könnyebb legyen a tartalomgyártás.

Az OLED kijelzős ASUS laptopokkal élmény a tartalomfogyasztás (x) 2

Természetesen akkor is találsz magadnak egy OLED-es ASUS laptopot, ha csak egy elegáns, könnyű, de mégis modern gépre vágynál. Az OLED kijelzős ASUS Zenbook modellek 13 és 15 hüvelykes méret között kínálják az eleganciát és hordozhatóságot sokféle hardveres konfigurációban. Ha egy tippet kéne adnunk, akkor az új Zenbook 14X OLED-re esne a választásunk, hiszen modern hardvert, kiemelkedő képélményt és számos egyéb extrát vonultat fel.

Ritkán látni, hogy egy szemmel is jól érzékelhető, valódi újítás ilyen hamar elterjed egy gyártó palettáján. Ennek köszönhetően már 250 000 Ft-tól találkozhatunk gyönyörű OLED kijelzős ASUS laptopokkal, így mindenkinek adott a lehetőség, hogy a Drive to Survive soron következő évadát – remélhetőleg rengeteg izgalommal – már egészen új dimenzióban élvezze.