Amszterdam a bringások hazája, a holland város nem a többsávos sugárútjairól híres, de azért akadnak itt is olyan autórajongók, akik igénylik a nagyobb garázst. Számukra lehet ínycsiklandó ajánlat ez a kivételes ingatlan, melyben a garázs szinte nagyobb, mint az egyéb lakóterek. 

Elhelyezését tekintve a legjobb környéken, a csatornákkal tagolt belvárosban található, eredetileg raktárépületnek használták, 1650-ben épült. Azóta felújították párszor, legutóbb 25 éve kapott teljes szerkezeti modernizálást. 

Különlegessége, hogy a legalsó, utcára nyitott szintet garázsként alakították ki, ahova 6-7 autó könnyedén elfér, nem beszélve az egyéb kétkerekű járművekről. A két felső szinten lakrészeket alakítottak ki , a legfelsőbb emelet valódi penthouse, gyönyörű kilátással és egy belső terasszal .

Összesen 865 négyzetméternyi területről van szó, ami természetesen üzleti lehetőségeket is rejt magában, de egy kisebb autógyűjtemény bázisaként sem lenne utolsó helyszín. 

Ára jelenleg 7 850 000 euró, vagyis szűken mérve 3 milliárd forint. Nem kis összeg, de ha valaki csak az alsó szint egyszerű, fedett parkolóként történő kiadásában gondolkodik (nagyjából 7,5 euró egy óra parkolás a környéken), akkor 39 000 eurót (14,6 millió Ft) kereshetne havonta teljes kihasználtság mellett. Így nagyjából 15-16 év alatt be is hozná az árát az ingatlan, ami belátható időtávnak tűnik. 

Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 1Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 2Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 3Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 4Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 5Három emelet, hatalmas garázs, hárommilliárdos ár 6