Nem mondhatjuk, hogy unalmasan telik a 2022-es év Sylvester Stallone számára. Az akciósztár komoly ingatlanbizniszeket bonyolított le az év elején: előbb eladta Adele-nak, az énekesnőnek nagyjából 58 millió dollárt érő Beverly Hills-i 8 hálószobás álomotthonát. Sly természetesen nem maradt fedél nélkül: feleségével, Jenniferrel együtt floridai lakosok, élik felhőtlen életüket 35 millió dolláros Palm Beach-i villájukban.

Stallone azonban nem akart lemondani a kaliforniai ingatlan lehetőségéről, ezért gyorsan vettek is egyet. Az új otthon szerényebb, mint az Adele-nek eladott darab, de a 18 millió dolláros (6 milliárd forintos) új vételre nem lehet panaszuk.

Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 1Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 2Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 3

A 2015-ben épült, 9145 négyzetméteres birtokon elterülő 4 háló- és 6,5 fürdőszobás, medencés ház kiemelkedő részének a hatalmas gardróbhelyiség tekinthető, melyről még akkor készültek a lent látható fotók, amikor az előző tulajdonos ruhái és cipői alatt roskadoztak a polcok.

Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 4Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 5

Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 6Erre a házra cserélte luxusvilláját Stallone 7

Stallone minimálisan ki fog lógni a szomszédságból, ugyanis Los Angeles Hidden Hills nevű városrészének ezen a környékén inkább zenészek, profi sportolók, illetve a valóságshow-k miatt ismertté váló Kardashian-klán lakik. Az új helyen mindenesetre biztosan lesz ideje az alábbi eszmefuttatáshoz hasonlókra is: