Gyönyörű, panorámás kilátás nyílik a Csendes-óceánra a négy hálószobát, hat fürdőszobát magában rejtő házból, és egy igazi ritka tulajdonsággal is bír, közvetlen strandhozzáféréssel. A két emeletes főépület összterülete 692 négyzetméter, a birtok maga pedig 12 ezer négyzetméteres. 

A felszereltség méltó a páratlan lokációhoz: kényelmi funkciók közé tartozik a kültéri süllyesztett medence és tűzhely, a belteret pedig médiaszoba és teljes felszereltségű gourmet-konyha teszi teljessé.

A fürdőszobák felérnek egy wellnessközponttal, a nappalit pedig padlótól a plafonig érő, elhúzható ablakokkal szerelték fel, így jó idő esetén zavartalanul élvezhető a hullámok morajlása és az óceán felől fújó frissítő szél. 

A házat 2018-ban adta el Crawford és férje, Rande Gerber, akkor még 45 millió dollárért. Az akkor vevő jó üzletet csinálhat, ha lesz rá vevő,  hiszen a kisebb felújításokkal modernizált, mediterrán stílusú tengerparti birtokot most már 99,5 millió dollárért, vagyis 34 milliárd forintért árulja. 

Cindy Crawford egykori malibui birtoka felfoghatatlan összegért eladó 1Cindy Crawford egykori malibui birtoka felfoghatatlan összegért eladó 2Cindy Crawford egykori malibui birtoka felfoghatatlan összegért eladó 3