A legtöbb Forma-1-es csapatnak, illetve pilótának saját órapartnere van. Ebből a szempontból az idei év legfurcsább együttállását az Alfa Romeónál láthatjuk, ahol Valtteri Bottas, Csou Kuan-jü és az istálló külön-külön partnerrel egyezett meg, érdekes lesz látni, hogy ki milyen órát hord majd és hogyan felel meg a szponzori kötelezettségeknek.

A Williamsnél egyszerűbb a képlet. A grove-i istálló egy másik brit céggel, a Bremont-nal dolgozik együtt. Nevük talán nem olyan ismert, de 2002 óta benne vannak az iparban, évente nagyjából 10 ezer órát készítenek és a hadsereg igényeit is kiszolgálják. Mostantól azonban Nicholas Latifi és Alexander Albon csuklóin is az ő ketyegőjük látható majd.

Elegáns órát kapott a Forma-1-es csapat 1

A WR-22 nevű modellt a csapat közleménye szerint a versenyzés inspirálta, az órában összeér a teljesítmény és a tartósság, melyre szükség van a Forma-1 feszített világában. A 43 mm átmérőjű kronográf kinézetében a versenyzés világában előforduló klasszikus darabokat idézi. Színei, azaz az Oxford-kék és a fehér szintén a Williams csapatát juttathatja eszünkbe.

Elegáns órát kapott a Forma-1-es csapat 2

Legalább olyan látványos az óra hátlapja, mint az eleje: itt látni az automata szerkezetet, melyet részben fed a Forma-1-es felniket idéző wolframból készült rotor. A WR-22 3 év garanciával 6000 fontba (2,8 millió forintba) kerül, de minden egyes órához ajándékba adnak egy Forma-1-ben használt kerékanyát, mely egykor a Williams valamelyik régebbi autóján tartotta a helyén a kereket.