Sylvester Stallone igazán szerencsés akciósztárnak mondhatja magát, hiszen rögtön két ikonikus karaktert is a nevéhez köthetünk Rocky Balboa és John Rambo személyében. Felmerült azonban a kérdés, hogy ha a két karakter összecsapna, vajon melyikőjük jönne ki győztesen a párharcból.

A kérdést nem más, mint maga Stallone próbálta megválaszolni az Instagramon. “Még én is fizetnék ezért, hogy lássam” – írta a 75 éves színész. “Ha ez a két ember találkozna az utcán és egymásnak mennének szabályok nélkül, a végkimenetelt tekintve Rocky ereje érvényesülne. A testre mért ütései és jobbhorogjai kiütnék Rambót.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Sly azonban más szemszögből is megközelítette a kérdést. “Földharcban azonban Rambo kerekedne felül egy véres, brutális, a végletekig zajló csatában” – tette hozzá, nyitva hagyva a kérdést. “Az első öt-hat ütést biztosan Rocky vinné be. Ha ez nem teszi cselekvőképtelenné Rambót, akkor képességeinek tárházát felvonultatná. Ez azt jelenti, hogy aljas módon szemre, torokra, a test minden sebezhető részére támadna.”

Az eredménytől függetlenül azonban egyik karakter sem lenne ugyanaz a harc után, mint korábban, vélekedett Stallone.

Szerinted ki nyerné az elképzelt összecsapást?
Rocky
28% (113)
Rambo
72% (284)