Az igazán tehetős óragyűjtők a különleges megoldásokra buknak, és ilyenekből nem fukarkodik az Unwerk új alkotása, az UR-112 Aggregat Odysse. Futurisztikus, de megidézi az autógyártás hőskorát, a krómmal, csiszolt fémfelületekkel gazdagon átitatott II. világháború előtti évtizedeket. 

A szögletes ház  42 mm széles, 51 mm hosszú és 16 mm vastag, így az alkatrészek elrendezése is eltér a megszokottól. Az óramutató lapok bal oldalon peregnek, akár egy klasszikus kijelzőtáblán, jobb oldalon pedig hasonló megoldással múlnak a percek. Az óraszerkezet a ház másik végében kapott helyet, és egy titántengelyen keresztül hajtja meg a másik oldalon található kijelzőket. 

Az UR-112-es motorháztetejét felpattintva mutatja meg igazán, mitől különleges. Itt ugyanis található még két, tökéletesen kidolgozott kijelző. Az egyik a hátralévő energiaszintet mutatja, a másik egy elegáns másodpercmutató. 

Mivel a kidolgozás az ipar legmagasabb szintjét képviseli, és a mechanikai megoldások rendkívüliek ebben a kategóriában, így évente mindössze nyolc darab legyártására vállalkozik az Unwerk, de a munkának megkérik az árát, jelenleg 96 millió forintos árcédula lóg az UR-112-eseken.

Ez a százmilliós karóra úgy nyílik, mint egy motorháztető 1Ez a százmilliós karóra úgy nyílik, mint egy motorháztető 2Ez a százmilliós karóra úgy nyílik, mint egy motorháztető 3