“Friss árveréseinken egyrészt az M3-as metróállomások felújítása során feleslegessé vált berendezési tárgyak, másrészt pedig az EV-3-as járműcsalád 200-as pályaszámú metrókocsijaiból származó relikviák keresik új gazdáikat.
 
“Nézz szét a tárgyak között, így akár egy menő metrós sarok is lehet a nappalidban, ahol vendégül láthatod barátaidat, vagy a jó idő beköszöntével, szabadtéren műanyag állomásszékeken is fogadhatod őket, miközben egy „cicis” lámpa fénye alatt kártyáztok a teraszon” – írja a Budapesti Közlekedési Zrt. Facebook-oldala. 
 
Érdemes ellátogatni az árverés oldalára, mert tényleg akadnak érdekességek. A tárgyaknál látható az árverés hátralévő ideje, valamint a jelenlegi licit állása is, az emíltett “cicis” lámpák darabja már 20-25 ezer forint körül mozog, de a budapestiek DNS-ével bő évtizedek alatt átitatott bőrfogantyú csupán 3700 forint jelenleg, ezekre még le lehet csapni annak, aki ilyesmire vágyik. 
Most tiéd lehet egy darab a budapesti metrózás múltjából 1Most tiéd lehet egy darab a budapesti metrózás múltjából 2Most tiéd lehet egy darab a budapesti metrózás múltjából 3