Végéhez közeledik a Real Madrid otthona, a Santiago Bernabéu stadion felújítása, mely a befejezés után a világ élvonalába tartozó technológiai felszereltséggel büszkélkedhet majd.

A királyi gárda idén 120, stadionjuk pedig 75 éves, a két évfordulót pedig a Legóval karöltve ünneplik. A dán játékgyártó cég elkészítette a spanyol rekordbajnok klub hazai pályájának építőkockából kirakható verzióját, mely nem kevesebb, mint 5876 elemből áll.

Elkészült a Real Madrid stadionja, de focizni nem lehet benne 2Elkészült a Real Madrid stadionja, de focizni nem lehet benne 3Elkészült a Real Madrid stadionja, de focizni nem lehet benne 4Elkészült a Real Madrid stadionja, de focizni nem lehet benne 5

A március elsejétől megvásárolható, 14 cm magas, 44 cm széles és 38 cm hosszú szett 130 ezer forintba fog kerülni, 10 ezerrel többe, mint az ősi rivális FC Barcelona legóotthona. A Camp Nou tavaly került be a játékgyártó kínálatába, elemszámát tekintve pedig bő háromszázzal elmarad az a szett a blancókétól. Ennek ellenére a gránátvörös-kék lelátójú stadion nagyobb méretet foglal el a polcon vagy az asztalon: 6 centivel magasabb, 5-tel szélesebb és 8-cal hosszabb, mint a Bernabéu.

Elkészült a Real Madrid stadionja, de focizni nem lehet benne 6