Rengeteg figyelmet kapott az utóbbi időben szülőhazájában, Vietnámban egy 39 éves férfi. Tran Duc Loi a hirtelen jött hírnevet annak köszönheti, hogy egyenesen megszállottja az aranynak: nem számít, hogy milyen formában, de körül akarja, és körül is veszi magát a nemesfémmel.

Két kiló aranyat hord magával az aranyfüggő férfi 1

A dél-amerikai hüllők kereskedésével foglalkozó férfi az utóbbi három évben kezdett el aranyat felhalmozni, ezzel megmutatva, hogy ő egy vagyonos ember. Úgy hiszi, hogy az arany vonzza a jószerencsét az üzleti életben, ezért mindig a lehető legtöbbet is hordja belőle a testén. Ez mennyiségben úgy két kilót jelent, köztük egy negyedkilós nyaklánccal, 10 masszív gyűrűvel, egy karkötővel és egy bazinagy karórával.

Két kiló aranyat hord magával az aranyfüggő férfi 2

“Először csak néhány ékszert hordtam, majd elkezdtem egyre többet felvenni. Elkezdtem érezni a súlyukat is, de már megszoktam” – mesélte a férfi. “Próbálok egyensúlyt találni, mivel az apró aranykiegészítők könnyen eltörnek, a vastagok azonban túl nehezek hosszú távon.”

Két kiló aranyat hord magával az aranyfüggő férfi 3Két kiló aranyat hord magával az aranyfüggő férfi 4

Ha mindez nem lenne elég, Tran még egy aranyozott Lexusszal és egy motorral is rendelkezik. Állítása szerint az autó és a kétkerekű is valódi arannyal lett bevonva, ám ebben azért mi kételkedünk.