Azok a gyártók, melyek korábban csakis autókat készítettek, napjainkban már nem kizárólag négykerekű közlekedési megoldásokban gondolkoznak. Ennek tökéletes példája a Bugatti is, akik mindenki nagy meglepődésére nemrég egy elektromos rollerrel rukkoltak elő:

Hasonlót tett most a Jeep is: az RX200-as modellhez ők elsősorban a nevüket és a dizájnelemeket adták, a munka dandárját a Razor nevű cégre bízták. A végeredmény kitűnik a villanyrollerek széles spektrumából azzal, hogy ezt a kétkerekűt úgy tervezték, hogy terepen is elboldoguljon. Ennek megfelelően bordázott 8 colos abroncsokat is kapott, melyek lehetővé teszik, hogy az aszfaltról lekanyarodva is 19 km/órás csúcssebességet érjen el a gép.

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 2
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 3

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 11
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 12
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 13
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 14
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 15
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 16
Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 17
Fotó megosztása:

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 18

Átlagos használat mellett a 24 voltos akkumulátorrendszer 40 percig táplálja energiával a nagy nyomatékú 200 W-os villanymotort. Vezetője széles felületen állhat utazás közben, melynek mintázata egy szintrajzos térkép – igazi Jeep-jellegzetesség, melyhez hasonlót például ebben a Wranglerben is találtunk.

Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 19Csak két kereke van a legújabb Jeepnek 20

Az RX200-ért 500 dollárt (157 ezer forintot) kérnek.