Alighanem ez az egyik legkülönösebb eladó ingatlan ma a hazai piacon. A Budapest melletti településen ugyanis egy valódi, várnak kinéző épületet kínálnak megvételre 250 millió forintért. A másolat 2008-ban épült, és egyfajta szórakoztatóközpontnak indult, ahol mindenféle szabadidős tevékenységet folytathattak kicsik és nagyok egyaránt. 

A rendezvények viszont elmaradtak idővel, az ecservara.hu oldal már csak az internetes archívumokban érhető el, az ingatlan pedig új gazdát keres, 250 millió forintért.

A vg.hu által Facebookon fellelt hirdetés szerint az ingatlan Ecser főútján található, az M0-s közelében. 3300 négyzetméteres telek tartozik a 386 négyzetméteres épülethez, amely a hirdető szerint akár közértként, autószerelő műhelyként, tüzépként vagy étteremként is üzemelhet, ez utóbbihoz már korábban kialakították a szükséges helyiségeket. 

250 millióért eladó egy különös vár Budapest mellett 1

Fotó: irodatérkép.hu

Az épületnél található automata kapu, riasztó- és kamerarendszer, a lapos tető, a bástyák is szigeteltek, tehát minden adott egy modern, akár gyerekekhez szóló kastélyszerű játszóház kialakításához.

Az épület jelenleg 250 millió forintért keres új gazdát, korábban a Duna House kínálatában lehetett megtalálni 220 millióért, az ottani leírás szerint jelenleg az alsó szinten régi autók restaurálására felkészített műhely található, de turisztikai célokra, művészeti tárlatokra, illetve akár luxusotthonnak is tökéletes választás lehet.