2016 óta dolgozik együtt a Forma-1-ben a Red Bull és a svájci óragyártó TAG Heuer. A luxusmárka minden évben új Formula-1-órakollekcióval rukkol elő, melynek tavaly a középpontjába jó érzékkel a későbbi világbajnokot, Max Verstappent helyezték.

Az idei év azért a Red Bullról is szól a TAG Heuernél, két Formula-1-órát is bemutattak, melyet az alakulat színeibe öltöztettek. Mindkét kronográf 43 milliméter átmérőjű darab, kék színű számlappal, melyen megjelenik az energiaital-márka piros és sárga színe is. Az egészet finoman csiszolt acélból készült házba foglalták, a pontos idő pedig még sötétben is leolvasható a fluoreszkáló számjegyeknek köszönhetően.

700 ezres újdonsággal indítja az F1-es szezont a Red Bull 2700 ezres újdonsággal indítja az F1-es szezont a Red Bull 3700 ezres újdonsággal indítja az F1-es szezont a Red Bull 4

A két óra között a szíjak jelentik a legnagyobb különbséget, ez határozza meg árukat is. A sportosabb vonalat képviselő, gumiszíjú Formula 1 682 ezer, az elegánsabb kivitelű, fémszíjas változat 735 ezer forintba kerül.