2021-ben egyszer már összefogott a Mercedes-Benz a berlini ic! szemüveggyártóval. Akkor elsősorban a divatot helyezték előtérbe, és ötféle napszemüveget készítettek, gondolva külön a férfi és női vásárlókra is.

Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 1

A kapcsolatot nem szakították meg, ennek eredménye pedig négy újabb szemüveg lett. A téli időzítés nem véletlen, ugyanis ezúttal nem a napsütés elleni védekezés, hanem az élesebb látás volt a középpontban. Emiatt a négy bemutatott szemüvegnél inkább csak a keret a lényeg. Van, ahol a sportosságra próbálták kihegyezni a végeredményt – látszik ez például azon a modellen is, mely a Mercedes F1-es autóinak csillagmintázatát idézi fel.

Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 2
Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 3

Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói

Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói

Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 9
Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 10
Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 11
Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 12
Merci-szemüvegen át nézhetik a világot a márka legnagyobb rajongói 13
Fotó megosztása:

Eközben más modellek próbálnak a lehető legkönnyebbek, a legkomfortosabbak lenni a viselőjük számára. Mindegyik keret közös vonása az elegancia, illetve a minőségi anyaghasználat: a fém alkatrészek rozsdamentes acélból készültek. A négy keret négy különböző színben érhető el, melyeket a Mercedes-Benz EQ modelljeinek színvilága inspirált. Az árukról nem érhető el nyilvános információ, a berlini gyártó csak komoly érdeklődőkkel osztja meg ezt az információt.