Rengetegen vannak, akik szívesen viszik magukkal házi kedvenceiket nyaralásra, túrázásra, kirándulásra, ám az autókat elsősorban emberek számára tervezték, így mindig valamilyen kompromisszumos megoldást kell keresni, hogy a kutyák is viszonylagos kényelemben érjék el az úti célt. Mindezt látva a Nissan ausztrál részlege lépett, és olyan kiegészítőket kínálnak, melyek komfortosabbá teszik az ebek utazását.

Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 1
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 2

Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket

Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket

Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 11
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 12
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 13
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 14
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 15
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 16
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 17
Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 18
Fotó megosztása:

A Qashqaihoz, az X-Trailhez és a Patrolhoz kínált legnagyobb pakk része a csomagtérbe helyezhető matrac, az ülésre rakható, zsákszerű csomagtároló, a kutyaágy és a négyrészes utazós szett, melyben található kutyatál, póráz, lezárható kajás zacskó és tároló a kakis zacskóknak. Bónuszként még rendelhető 1,6 méter hosszú, összecsukható rámpa, hogy a kutyáknak ugrás helyett könnyed sétával tehessék meg a talaj-csomagtér szintkülönbséget.

Kutyáknak készítettek autós kiegészítőket 19

A Nissan szettje nem egységméretű, kis- és nagykutyáknak különböző csomagokat kínálnak. A legtöbb elemet tartalmazó csomag kisebb ebeknek 1201, nagyobbaknak 1215 ausztrál dollárba (272-275 ezer forintba) kerül.