A brit Winch Design stúdió egy tehetős privát megrendelő számára kezdett bele a széles törzsű Boeing 787-es, vagyis a Dreamliner teljesen egyedi belterének kialakításába. A megrendelő végül elállt az ötlettől, a csapatnak viszont annyira megtetszett az elkezdett dizájn, hogy teljesen befejezték a látványterveket.

A cél nagy közös terek kialakítása volt, így a lehető legtöbb elválasztófalat kivették a fedélzetről, komoly belmagasságot alakítottak ki, a tipikus repülős ablakokat pedig teljesen elrejtették. Így a fény bejut, az utasoknak viszont olyan érzésük lehet, mintha nem is egy repülőn, hanem inkább egy luxuslakosztályban járkálnának. 

Természetes, meleg színű anyagok, nyugodt, letisztult hangulat és luxus: ezek a tervek tényleg méltók egy ekkora magángéphez, de valahogy az ilyen gépeket rendelő milliárdosok ízlése általában harsányabb pár árnyalattal.

Ilyen lehet a legfelsőbb szintű luxus egy óriási magánrepülőn 1Ilyen lehet a legfelsőbb szintű luxus egy óriási magánrepülőn 2Ilyen lehet a legfelsőbb szintű luxus egy óriási magánrepülőn 3