Sokaknak sajnos csak álom marad, hogy egyszer saját tulajdonú lakásba, házba költözhessenek, sosem lesz ugyanis annyi pénzük, amennyiből ingatlant tudnának venni. Mindeközben az élet naposabb oldalára születők simán elkölthetnek akár annyi pénzt is egy játszóházra, amennyiből mások valódi lakást vásárolnának.

Az ilyen játszóházakra pedig van igény, egy kanadai cég pedig ki is tudja mindezt elégíteni. A Charming Playhouses, azaz Elbővülő játszóházak a világ legminőségibb gyerekkastélyait építi, ahogy azt a képek is bizonyítják.

Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 1Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 2

A szépen kidolgozott, főként fából készülő építményekről alig hisszük el, hogy pusztán játékul szolgálnak néhány gazdag szülővel rendelkező kölyöknek, de tényleg így van. A Charming Playhouses természetesen nem csak nagyban gondolkodik, de tevékenységüket és vevőkörüket jól mutatja, hogy az árazás 3500 dollár (1,09 millió forint) körül indul, és meredeken ível felfelé. A fotókon látható házak értéke több százezer dollár is lehet, egy 2019-es rendelés után pedig 400 ezer dolláros (125 millió forintos) számlát kellett fizetnie a vevőnek.

Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 3Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 4Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 5Milliárdos kölyköknek épít játszóházakat egy cég 6

“Hiszünk abban, hogy minden gyerek érdemel egy helyet, ahol játszhat és teret engedhet a legvadabb fantáziáinak” – szól a cég hitvallása. Csak bírja el a szülők pénztárcája…