Egy angliai ötcsillagos butikhotel úgy gondolta, hogy a közel kétéves bezártság után lehetőséget kínál arra, hogy az emberek megjutalmazzák magukat egy olyan kényeztető élménnyel, mellyel máshol nemigen találkozni. Egy élménykuponokat kínáló céggel együttműködve állították össze a programot, mely nem kevés luxusnak mondható elemet is tartalmaz.

Igazi pezsgőfürdőt kínálnak ebben a hotelben 1

A két főre 600 fontba (256 ezer forintba) kerülő csomagban például található arcpakolás, ahol az ember bőrére egy tapasztalt szépségipari szakember 24 karátos aranylapokat helyez, majd jól átmasszírozza azt. Ezt követően jön a vacsora, melyet a legnagyobb attrakció, a pezsgőfürdő követ – valódi pezsgővel a vízben! Szakemberek szerint az ital ebben a formájában öregedéslassító hatású, köszönhetően a benne található antioxidánsoknak, ásványi anyagoknak és vitaminoknak, melyek a meleg vízben beépülnek a szervezetbe. A képet a gyertyákkal kirakott kád, a fogyasztási céllal kirakott pezsgő, csokoládé és arannyal bevont eper teszi teljessé.

Igazi pezsgőfürdőt kínálnak ebben a hotelben 2

Igazi pezsgőfürdőt kínálnak ebben a hotelben 3

Ezt követően már csak egyetlen programpont marad a csomagban, mielőtt el kell hagyni a hotelt: ébredéskor aranytálcán hozzák ágyba a reggelit a szálloda munkatársai.

Tőlünk nem olyan messze, Csehországban is különleges fürdőélményben lehet része az embernek: