Ahogy az éves beszámolójuk is kifejti, páros lábbal ugrott a villanyosodás útjára a Bugatti. Az azonban meglepő, ahogy ezt a szellemet követve elindították a 2022-es évet. A francia hiperautó-gyártó ugyanis ellátogatott Las Vegasba a CES kiállításra, ahol megmutatta története első elektromos rollerét.

Mindezt nem egyedül tették, hanem segítségül kérték a területen jártas Bytech szaktudását. Így született meg az össze is hajtható, 700 W teljesítményű, a magnéziumötvözetnek köszönhetően alig 16 kilós kétkerekű. A rollerrel tulajdonosai akár 15 fokos emelkedőket is megmászhatnak, síkon pedig egy töltéssel 35 km tehető meg legfeljebb 30 km/órás sebességgel. Az akkumulátort, mely cserélhető, 4 óra alatt lehet feltölteni hagyományos hálózati csatlakozó segítségével.

Megjött a Bugatti, amit megengedhetünk magunknak 1

Mivel mégiscsak egy Bugattiról van szó, készítői nem engedhették meg, hogy a roller ne tartalmazzon olyan extrát, mely más rollereken nem található meg. A plusz végül egy olyan hátsó lámpa lett, mely a földre a híres EB logót vetíti ki. A kétkerekűn egyébként található még digitális sebességjelző és irányjelző is.

Megjött a Bugatti, amit megengedhetünk magunknak 2

A Bugatti-féle rollernek egyelőre még nincs hivatalos ára, de azt kijelenthetjük, hogy biztosan olcsóbb lesz a márka autóinál a kétkerekű. Kiindulva a többi bugattis kiegészítő termékből azonban következtethetünk arra, hogy ezért is majd le kell tenni egy kisebb vagyont az asztalra.